Nieuws

Ook Seunke bezig met verfilming De stille kracht

Naast Paul Verhoeven werkt ook regisseur Orlow Seunke nog steeds aan een verfilming van De stille kracht, zo meldt het ANP. De regisseur kondigde het project al in juli 2005 aan, maar sindsdien werd er niets meer van vernomen. Acteur en theaterregisseur Ger Thijs zou het script schrijven en San Fu Maltha zou optreden als één van de producenten.

Maltha is inmiddels in zee gegaan met Paul Verhoeven, die Gerard Soeteman als scriptschrijver aantrok. Seunke, die sinds enkele jaren woont in Jakarta, waar hij als filmdocent werkt, blijft echter bij zijn oorspronkelijke plannen. Verder wil de regisseur nog niets kwijt over zijn versie, totdat de financiering rond is. ‘Ik zet ook mijn vraagtekens bij de haalbaarheid van het project van Paul en San Fu’, stelt Seunke. ‘Volgens mij hebben zij hun geld ook nog lang niet bij elkaar.’

Een woordvoerster van Maltha laat desgevraagd weten dat ook de film van Verhoeven zich nog steeds in de scriptfase bevindt. Ook hij moet de financiering nog zien rond te krijgen.

Facebooktwittergoogle_plusFacebooktwittergoogle_plus

Reacties

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Nieuwsarchief