Nieuws

Vacature webredacteur

Het bestuur van het Louis Couperus Genootschap zoekt per direct een webredacteur. Als webredacteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, de content en verdere ontwikkeling van onze website louiscouperus.nl. Ook lever je een bijdrage aan onze sociale mediakanalen.

Werkzaamheden:

  • het schrijven van nieuwsberichten over en rond Louis Couperus en de activiteiten van het Louis Couperus Genootschap;
  • het regelmatig bijhouden van onze ‘Database secundaire literatuur Louis Couperus’, een online te raadplegen database met daarin vele bibliografische beschrijvingen van studies en artikelen over het leven en werk van Couperus;
  • het bijhouden van onze online activiteitenkalender;
  • het up-to-date houden van het CMS (WordPress).

Profiel:

We zoeken een redacteur die de tijd en energie heeft om naast bovenstaande werkzaamheden de website zowel in inhoudelijke zin als qua functionaliteit verder te ontwikkelen. Vanzelfsprekend heb je, naast een vlotte pen, affiniteit met het werk van Louis Couperus. Ook is het handig als je enige ervaring hebt met WordPress. Het gaat om een vrijwilligersfunctie, die al naar gelang je ambities, minimaal twee à drie uur per week van je tijd vergt.

Heb je interesse in deze functie? Of wil je eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met Annebeth Simonsz, voorzitter van het Louis Couperus Genootschap, via voorzitter@louiscouperus.nl.

Facebooktwittergoogle_plusFacebooktwittergoogle_plus

Reacties

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Nieuwsarchief