Word donateur!

Facebooktwittergoogle_plusFacebooktwittergoogle_plus

Kleine verhoging donateursbijdrage

Veel van onze donateurs ronden het bedrag al naar boven af (waarvoor onze dank!), maar met ingang van 2015 vragen we aan élke donateur een klein beetje meer, namelijk 25 euro in plaats van 22,15 euro per jaar.

Sinds de invoering van de euro in vorige eeuw is de jaarlijkse donateursbijdrage ongewijzigd gebleven, maar om ook in de komende jaren ons tijdschrift te maken, de website te onder-
houden, de genootschapsdagen en al onze andere activiteiten te organiseren, kunnen we die paar euro meer goed gebruiken!

Het donateurschap blijft overigens spotgoedkoop; als u het Louis Couperus Genootschap steunt, dan kost het u omgerekend nog niet eens één kopje koffie per maand!

Leuk idee: geef het donateurschap cadeau!

Kent u iemand die graag Couperus leest, maar nog geen donateur van het Genootschap is? En zoekt u voor deze persoon een origineel cadeau? Verras hem of haar dan met het donateurschap van het Louis Couperus Genootschap! U bepaalt zelf voor hoeveel jaar het lidmaatschap geldt. Daarna is het aan de donateur zelf of hij/zij dit wil continueren. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met onze penningmeester.