Nieuws

Couperus Museum zoekt vrijwilligers

Het uithangbord van het Louis Couperus MuseumOnze collega’s van het Louis Couperus Museum zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontvangen van bezoekers en het helpen bij verschillende activiteiten, bijeenkomsten en evenementen.

Enige affiniteit met of belangstelling voor Louis Couperus is gewenst, maar diepgaande kennis van zijn werk is niet per se noodzakelijk. De gewenste inzet is twee à drie middagen per maand.

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden, dan kunt u contact opnemen met museummanager Jeannette van Bennekom, via telefoonnummer 06-41038588. U kunt ook een e-mail sturen naar info@louiscouperusmuseum.nl.

FacebooktwitterFacebooktwitter

Reacties

2 reacties op “Couperus Museum zoekt vrijwilligers”

 1. Kreeg via FB melding dat Toneelgroep Amsterdam drie Couperus-producties gaat doen. Klikte aan, en zag daardoor dat u vrijwilligers voor het museum zoekt. Ik heb belangstelling.
  Mijn achtergrond: journalistiek. Lang bij vroegere Haagsche Courant gewerkt. Misschien bent u ook benieuwd naar mij?
  Vriendelijke groet,
  Christl Meijer-Visser

  Geplaatst door c.p.meijer-visser | 24 oktober 2014, 19:22
 2. Neemt u even contact op met museummanager Jeannette van Bennekom, via telefoonnummer 06-41038588. U kunt ook een e-mail sturen naar info@louiscouperusmuseum.nl.

  Geplaatst door Peter Hoffman | 25 oktober 2014, 00:02

Plaats een reactie

Nieuwsarchief