Nieuws

Karin de Graaff treedt af als voorzitter Genootschap

Na vierenhalf jaar bestuursverantwoordelijkheid te hebben gedragen, treedt Karin de Graaff per 1 juni 2001 af als voorzitter van het Louis Couperus Genootschap. De donateurs, die haar de afgelopen jaren hebben leren kennen als een doortastende en inspirerende persoonlijkheid, met hart voor Couperus en het Genootschap, zijn hiervan in het mei-nummer van Arabesken op de hoogte gesteld.

Karin de Graaff kijkt met tevredenheid en dankbaarheid terug op de afgelopen jaren: ‘Hoewel het eerste jaar niet meeviel – het oude bestuur was bijna compleet afgetreden – zijn de afgelopen jaren, waarin het Genootschap een boeiende ontwikkeling heeft doorgemaakt – ik denk hierbij aan de restyling van het blad en de ontwikkeling van een eigen website – voor mij een onvergetelijke ervaring geweest. Ik wil u, leden van ons Genootschap, vanaf deze plaats hartelijk danken voor uw steun, voor de talloze complimenteuze en bemoedigende brieven en telefoontjes en voor de spaarzame momenten, dat ik met sommigen van u persoonlijk heb kunnen kennismaken.’

Het Genootschap is Karin de Graaff gelukkig niet helemaal kwijt: ze blijft voorlopig redacteur van het tijdschrift van het Genootschap, Arabesken en de Couperus Cahiers. Algemeen bestuurslid Hans Kreuzen is inmiddels benoemd tot waarnemend voorzitter.

FacebooktwitterFacebooktwitter

Reacties

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Nieuwsarchief